GIN&TONIC No.5 - Pink Rhubarb & Ginger Explosion
GIN&TONIC No.5 - Spojení Whitley Neill Rhubarb & Ginger ginu a Fentimans Pink Rhubarb toniku doplněné plátkem sušeného pomeranče, kouskem zázvoru a plátky jahod tak vytváří jedinečný drink plný svěží ovocné chuti rebarbory spojené s mírnou pikantností zázvoru. Více
Kód produktu: P00036 Doprava a platba
UPOZORNĚNÍ: PRODUKT JE URČEN POUZE PRO OSOBY STARŠÍ 18 LET A PŘI JEHO PŘEVZETÍ BUDE VYŽADOVÁNO PŘEDLOŽENÍ DOKLADU PROKAZUJÍCÍHO VÁŠ VĚK.
PŘÍPRAVA DRINKU:
- S ledem nešetřte a sklenici naplňte až po okraj
- Přidejte ingredience ze sáčku v balení
- Do sklenice nalejte GIN
- A pomalým naléváním po skle doplňte tonikem
V BALENÍ NAJDETE:
- 200ml Tonik s příchutí dle drinku
- 50ml GIN s příchutí dle drinku
- Sáček s ingrediencema - gramáž dle drinku
WHITLEY NEILL RHUBARB & GINGER GIN
Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin symbolizuje tak trochu návrat domů. Když se po válce rodina Whitley usadila na anglickém venkově blízko Daresbury, založila si zahradu plnou opojných chutí, které posloužily nejen v kuchyni, ale i při experimentování s rodinnou výrobou ginu. Tento gin je tak inspirován vzpomínkami z dětství současného majitele Johnyho Neilla na farmě u prarodičů, na oblíbenou rebarboru ze zahrady doplněnou svěže hřejivou špetkou čerstvého zázvoru.
Kromě jalovce, rebarbory a zázvoru v tomto ginu najdete i harmonicky sladěnou směs botaniky jako koriandr, skořicovou kůru, Kosatcová kořeny, kořen anděliky, lékořice, sladký pomeranč a citron.
Gin Whitley Neill rhubarb & ginger chutná výborně s ledem, v koktejlech, ale i v long drincích s tonikem nebo zázvorovým pivem.
Aroma: Rebarbora, čerstvý zázvor, citrus, jalovce, andělika, koriandr, skořice
Chuť: Jalovec, sladký pomeranč, citrónová kůra, lékořice, zázvor, rebarbora
Závěr: Ovocně jiskřivý a hřejivý
FENTIMANS PINK RHUBARB TONIC
Historie značky Fentimans se datuje od roku 1905, kdy za jistým Thomasem Fentimanem z anglického Cleckheatonu, svého času tavičem železa (tzv. pudlařem), přišel požádat o půjčku jeho kolega obchodník. Zárukou za zapůjčení peněz byl recept na zázvorovou limonádu připravovanou vařením bylin. Půjčka nebyla nikdy splacena a Thomas se tak stal vlastníkem jedinečného receptu. Limonádu pak začal vyrábět a rozvážet na koňském povozu ve speciálních ručně vyráběných kameninových nádobách. Fentimanova botanicky vařená zázvorová limonáda si rychle získala oblibu a rodinný podnik se tak utěšeně rozrůstal.
Po více než 100 letech, kdy Fentiman začal vařit své bylinné nápoje, je podnik nadále v rodinně Fentimanových a stále se tak tyto lahodné přírodní nápoje vyrábí v několika fázích technikou botanického vaření.
Pink Rhubarb tonic je skvělou kombinací chutí hořkých dřevnatých látek chininové kůry a citrónové trávy a ideálně se tak hodí k citrusovým a bylinkovým ginům. Spojení s Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin tak vytváří jedinečný drink plný svěží ovocné chuti rebarbory spojené s mírnou pikantností zázvoru.