GIN&TONIC No.5 - Pink Rhubarb & Ginger Explosion

229 Kč
Není skladem Sledovat dostupnost

GIN&TONIC No.5 - Spojení Whitley Neill Rhubarb & Ginger ginu a Fentimans Pink Rhubarb toniku doplněné plátkem sušeného pomeranče, kouskem zázvoru a plátky jahod tak vytváří jedinečný drink plný svěží ovocné chuti rebarbory spojené s mírnou pikantností zázvoru. Více

Kód produktu: P00036 Doprava a platba

UPOZORNĚNÍ: PRODUKT JE URČEN POUZE PRO OSOBY STARŠÍ 18 LET A PŘI JEHO PŘEVZETÍ BUDE VYŽADOVÁNO PŘEDLOŽENÍ DOKLADU PROKAZUJÍCÍHO VÁŠ VĚK. 

PŘÍPRAVA DRINKU:

  • S ledem nešetřte a sklenici naplňte až po okraj
  • Přidejte ingredience ze sáčku v balení
  • Do sklenice nalejte GIN
  • A pomalým naléváním po skle doplňte tonikem 

V BALENÍ NAJDETE: 

  • 200ml Tonik s příchutí dle drinku
  • 50ml GIN s příchutí dle drinku
  • Sáček s ingrediencema - gramáž dle drinku

WHITLEY NEILL RHUBARB & GINGER GIN

Whitley Neill  Rhubarb & Ginger Gin symbolizuje tak trochu návrat domů. Když se po válce rodina Whitley usadila na anglickém venkově blízko Daresbury, založila si zahradu plnou opojných chutí, které posloužily nejen v kuchyni, ale i při experimentování s rodinnou výrobou ginu. Tento gin je tak inspirován vzpomínkami z dětství současného majitele Johnyho Neilla na farmě u prarodičů, na oblíbenou rebarboru ze zahrady doplněnou svěže hřejivou špetkou čerstvého zázvoru.

Kromě jalovce, rebarbory ​​a zázvoru v tomto ginu najdete i harmonicky sladěnou směs botaniky jako koriandr, skořicovou kůru, Kosatcová kořeny, kořen anděliky, lékořice, sladký pomeranč a citron.

Gin Whitley Neill rhubarb & ginger chutná výborně s ledem, v koktejlech, ale i v long drincích s tonikem nebo zázvorovým pivem.

Aroma: Rebarbora, čerstvý zázvor, citrus, jalovce, andělika, koriandr, skořice

Chuť: Jalovec, sladký pomeranč, citrónová kůra, lékořice, zázvor, rebarbora

Závěr: Ovocně jiskřivý a hřejivý

FENTIMANS PINK RHUBARB TONIC

Historie značky Fentimans se datuje od roku 1905, kdy za jistým Thomasem Fentimanem z anglického Cleckheatonu, svého času tavičem železa (tzv. pudlařem), přišel požádat o půjčku jeho kolega obchodník. Zárukou za zapůjčení peněz byl recept na zázvorovou limonádu připravovanou vařením bylin. Půjčka nebyla nikdy splacena a Thomas se tak stal vlastníkem jedinečného receptu. Limonádu pak začal vyrábět a rozvážet na koňském povozu ve speciálních ručně vyráběných kameninových nádobách. Fentimanova botanicky vařená zázvorová limonáda si rychle získala oblibu a rodinný podnik se tak utěšeně rozrůstal.

Po více než 100 letech, kdy Fentiman začal vařit své bylinné nápoje, je podnik nadále v rodinně Fentimanových a stále se tak tyto lahodné přírodní nápoje vyrábí v několika fázích technikou botanického vaření.

Pink Rhubarb tonic je skvělou kombinací chutí hořkých dřevnatých látek chininové kůry a citrónové trávy a ideálně se tak hodí k citrusovým a bylinkovým ginům. Spojení s Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin tak vytváří jedinečný drink plný svěží ovocné chuti rebarbory spojené s mírnou pikantností zázvoru.